Capsulecollectie voor mannen

Een creatieve ziel in lockdown zetten heeft soms bijzondere uitwerkingen. Een mannencollectie ontwerpen spookte al langer door het hoofd van Nathalie Vleeschouwer, maar het ontbrak steeds aan tijd. Door de lockdown had de ontwerpster die plots met hopen. Aangemoedigd door haar zoon Lion die vroeg waarom hij niet eens een hemdje kon krijgen in de een van de vele toffe prints, werd het idee snel heel concreet.

    

In andere seizoenen worden overschotten van stoffen opgebruikt voor bijproducties, maar deze bijproducties waren volledig weggevallen doordat de verkoop was stilgevallen in de winkels. Ook het atelier in Antwerpen waar Nathalie al jaren nauw mee samenwerkt, was door de Coronacrisis veel werk kwijt.

De opportuniteit om op duurzame wijze op korte termijn een mannencollectie te kunnen lanceren, gaf extra motivatie: de stoffen zouden niet verloren gaan én er werd extra werk gecreëerd in eigen land waardoor het atelier ook deze moeilijke periode zou kunnen overbruggen.

    

De capsulecollectie bestaat uit één hemd en één broek in verschillende stoffen en prints die zich onderling goed laten combineren. De collectie ligt daarmee perfect in lijn van de vrouwencollectie die ook gekenmerkt wordt door de combinatiemogelijkheden. Als man en vrouw of moeder en zoon dezelfde print dragen: het kan dus deze zomer!

De oplage is beperkt en kan niet meer bijgemaakt worden, snel zijn is de boodschap.

De collectie wordt vanaf 2/06 exclusief online verkocht op de webshop, zolang de voorraad strekt. 

Verkrijgbaar in maten S-M-L, prijzen variëren tussen €129 en €159.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter