Green Friday

-20% op de HAND capsule collectie

Per aankoop gaat €5 naar BOS+

 

Net als vorig jaar doen wij niet mee aan black Friday, maar wél met heel veel enthousiasme aan Green Friday!

Vorig jaar konden we door onze actie met partner BOS+ een perceel aankopen in Hoogstraten. Klik hier voor de actie van vorig jaar: https://www.nathalievleeschouwer.be/nl/blogs/stories/green-friday-whats-in-a-name/

 

Dit jaar pakken we de actie nog grootser aan:

-20% op de volledige HAND collectie om jullie een duwtje in de rug te geven

Voor elke aankoop storten wij €5 door naar BOS+ waarmee zij nieuw bos in Vlaanderen kunnen aanplanten.

Dit jaar dragen we bij voor een perceel in Vlaams-Brabant dat nog financiering nodig heeft. Klik hier om op de kaart te zien waar het perceel zich bevindt: map Holsbeek

Neem hier een kijkje naar de andere lopende projecten van BOS+: https://bosplus.be/projecten/onze-eigen-nieuwe-bossen/

 

De actie loopt van vrijdag 25/11 tem maandag 21/11 online & in alle brand stores in Antwerpen, Lier, Brussel, Gent & Kortrijk.

 

 

Waarom we kiezen voor GREEN FRIDAY:

De modesector is erg belastend voor het milieu, daarom zetten we ons al jaren in om onze impact zoveel mogelijk te verkleinen.

Dat doen we in de eerste plaats door kwalitatieve kledij te maken waar je jaren plezier aan hebt en dus ook minder nieuwe kledij nodig hebt.

Daarnaast produceren we alleen maar wat besteld wordt door onze eigen winkels en de multibrand boetieks zodat we zo min mogelijk overschotten hebben.

We zetten in op lokale productie, dat is niet alleen positief voor de eigen economie, maar het minimaliseert ook het nodige transport. Ook vergroenen we seizoen na seizoen onze stoffen, in samenwerking met onze stoffenleveranciers. Ons magazijn, kantoren, showroom en atelier zit gecentraliseerd in ons Antwerpse hoofdkwartier zodat we transport ook op die manier beperken.

 

Waarom we kiezen voor partner BOS+:

Voor het tweede jaar op rij werken we samen met BOS+. Het is een Vlaamse organisatie die zich al meer dan 40 jaar specifiek inzet voor bosbehoud, beter bos en meer bos in Vlaanderen en de wereld.

BOS+ werkt veel samen met bedrijven. Zo plantten ze al 10 miljoen bomen in samenwerking met meer dan 100 bedrijven.

De organisatie draagt bij tot een groeiend bewustzijn van het belang van bos en bomen voor een leefbare wereld voor mens, plant en dier. Daar sluiten we graag bij aan. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter