HAND capsule collectie voor hem & haar

Nathalie Vleeschouwer bouwde de voorbije seizoenen de traditie op om naast de hoofdlijn ook een capsule collectie te brengen. Al doende werd de identiteit van deze capsule steeds duidelijker en is deze onmisbaar geworden in het totaalbeeld.

HAND brengt elke seizoen een pure lijn die uitgesproken casual is en een wat stoerder randje heeft. De stoffen zijn bewust uniseks, wel wordt in de modellen nog een onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Ook binnen de capsule collectie blijft een goede pasvorm namelijk erg belangrijk voor Nathalie. Toch nodigt HAND uit buiten de vaste gender-hokjes te denken, zo draagt Nathalie zelf graag het lange mannenhemd als vest.

Voor AW21 draait alles rond casual cotton & corduroy binnen de capsule collectie. De combinatie van het aaibare ribfluweel met de fijne popeline hemden en oversized jersey sweaters oogt niet alleen uitnodigend, maar is ook heerlijk om dragen. Alle stuks zijn in 3 sobere kleuren te verkrijgen: green bay, dark petrol, & sand. Eenvoud is troef, je draagt de stuks het mooiste ton-sur-ton.

Fun fact: de mannelijke modellen zijn Nathalie's zoon en man. Zijn het niet de beste mannelijke modellen waar we al ooit mee gewerkt hebben? :-) 

 

HAND capsule collectie is nu beschikbaar. Mannencollectie exclusief online, vrouwencollectie ook in alle brand stores & geselecteerde retailers.

Reacties
Heel fraai!
joke Hulshoff - 11 Aug 2021 - 09:11
Laat een reactie achter