Herfst-Winter '21: it's ok to feel free

De meer dan 30 jaren aan bagage als onafhankelijke ontwerpster en zaakvoerder hebben Nathalie Vleeschouwer een grote portie realisme bijgebracht, maar ze is nooit haar optimisme verloren, ook niet tijdens de pandemie. Het vooruitzicht weer meer samen te komen in alle vrijheid bepaalt de amicale, ontspannen sfeer van de campagneshoot waarvoor ze opnieuw samenwerkte met Belgische fotografe Lynn Laureys.

Thank you dear ’70 & ’80

De vrijheid  en het excentrieke karakter in mode, muziek, kunst en lifestyle van de jaren ’80 waren een bron van inspiratie voor de ontwerpster. Verwacht je aan veel aandacht voor de schouders, heel veel power-blazers, eye-catchers in imitatieleer en een spanning tussen oversized en juist erg aanpassend.

Prints waren schaars in de jaren ’80, maar heel bepalend voor de jaren ’70. De invloed van prints zoals gekend in de populaire tv-soap Dallas blijven nazinderen in de mode. Vleeschouwers sterkte ligt in de stylering van de prints zodat ze weer een eigentijds karakter krijgen.

Naast enkele opvallende florale prints, zien we vooral heel veel tijdloze ruitjes die diepte en balans brengen in het geheel. De kleuren bundelen het beste van de 2 decennia: diep bruin, oranje en paars, gemixt met felle en frisse kleuren als acqua en geel.

Een hoofdrol voor breigoed

Nathalie heeft altijd al een zwak gehad voor mooie materialen, deze winter is ze extreem opgetogen over de kwaliteit en de ruime keuze in het breigoed van de collectie.

Meer hierover vertellen we je graag wanneer het weer wat kouder wordt... 

HAND, casual cotton & corduroy capsule collectie voor hem en haar

Nathalie Vleeschouwer bouwde de voorbije seizoenen de traditie op om naast de hoofdlijn ook een capsule collectie te brengen. Al doende werd de identiteit van deze capsule steeds duidelijker en is deze onmisbaar geworden in het totaalbeeld. HAND brengt elke seizoen een pure lijn die uitgesproken casual is en een wat stoerder randje heeft. 

 

We kunnen niet wachten om nog meer met jullie te delen!

Stay tuned!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter