Lente-Zomer '22: Bagno Paradiso

Nathalie neemt je dit seizoen mee op reis. Ze nodigde fotografe Lynn Laureys uit in haar tweede thuis in Italië en samen gingen ze al haar favoriete plekjes af voor de campagneshoot.

Dat maakt dat niet alleen de collectie hoogst persoonlijk aanvoelt, ook de beelden brengen je tot heel dicht bij Nathalie’s leefwereld.

 

Italian summer

Het lijken wel een jonge Monica Bellucci en Farrah Fawcett die in het sixties-seventies Italië terechtgekomen zijn, op een roadtrip à la Thelma & Louise avant la lettre. Het is eigen aan het universum van Nathalie, die zich niet graag vastpint op één inspiratiebron of tijdsperiode, maar eerder aangetrokken wordt door bepaalde sferen en sterke figuren. De campagneshoot ademt ontspanning en een sexy vrijgevochtenheid in een zomerse setting. Met kleine koffietjes in de ochtend, dolce far niente by day en jezelf in een zweem van nostalgia opkleden voor een zwoele zomeravond.

 

Ver doorgedreven combineerbaarheid

De combinatiemogelijkheden waren van in het begin een sterkte bij Nathalie Vleeschouwer. Doordat meer en meer uni stoffen hun plaats vinden in de collectie, worden de combinatiemogelijkheden hiermee alleen maar uitgebreider. Dit seizoen zien we veel stoffen met een interessante structuur, en toch een uitgesproken luchtig karakter: seersucker kwaliteiten met gewafeld effect, linnen, tetra, sandwashed twill, broderie anglaise, … ook fantasiestrepen en ruitpatronen dragen bij aan de rijkelijke mix.

Verder is het rijkelijk assortiment aan breigoed is niet meer weg te denken uit de collectie. Van fijne katoenkwaliteiten die als T-shirt ingezet worden, luxueuze Ecovero viscosegarens met second skin gevoel tot fijne wollige alpacatruitjes en in België gebreide chunky alpaca-mohair vesten en sweaters. Alles werd ingeverfd op basis van de prints en effen stoffen zodat de combinaties heel natuurlijk aanvoelen.

 

Ontdek hier de eerste campagnebeelden! 

De collectie is vanaf 20/01 verkrijgbaar online en in alle winkels met wekelijks nieuwe aanvullingen!

In de komende weken gaan we graag dieper in op de prints die allemaal ontworpen zijn door Nathalie's dochter Felix, alsook op de HAND capsule collectie van dit nieuwe seizoen.

Blijf ons dus zeker volgen! 

 

 

Reacties
Dag Annick,
Bedankt voor je fijne reactie!
De nieuwe collectie komt druppelsgewijs binnen en wordt stuk per stuk online gezet. Tegen mid maart verwachten we dat alles geleverd is en zal dus alles online staan.
Het loont dus zeker de moeite om de komende weken geregeld eens te kijken wat er weer is bijgekomen!
Hartelijke groeten
Suzan Harlange - 24 Jan 2022 - 10:56
Bedankt Kitty, leuk dat je ons blijft volgen :)
Suzan Harlange - 24 Jan 2022 - 10:53
Hallo, wanneer komt heel de nieuwe collectie online ?

Groetjes en proficiat met alweer een mooie collectie !

Groetjes,

Annick
Deprez annick - 24 Jan 2022 - 04:02
Prachtige linnen kleedjes, mooie kleuren en sublieme subtiele prints. Liefde op het eerste gezicht:) Groetjes, Kitty
Scheerlinck Kitty - 23 Jan 2022 - 10:27
Wauw, wauw, wauw! Schitterende collectie. Dankjulliewel.
Els Herbots - 21 Jan 2022 - 11:39
Prachtig ! Kan de lente dit jaar vroeger beginnen ?
Beja - 20 Jan 2022 - 19:45
Heel mooie collectie ! En zeg nu zelf, wie wil er zich nu niet even Monica Belluci wanen.
Kristien De Bie - 20 Jan 2022 - 13:22
keiiiiiimooi!!!!!
christel - 20 Jan 2022 - 12:56
Prachtig!
Mooie collectie en foto’s.
Dorine en Robert - 20 Jan 2022 - 12:20
Prachtige kleuren en collectie !
Tientje - 20 Jan 2022 - 12:07
Laat een reactie achter