Nathalie Vleeschouwer brengt nieuwe fragrance mist & geurkaars van huisparfum Nectar

Na groot succes van een eerste limited edition, lanceert Nathalie Vleeschouwer een huisparfumlijn in samenwerking met Miglot fragrance lab

In 2021 deed Nathalie Vleeschouwer een collab met Miglot fragrance lab en ontwikkelden ze samen een fragrance mist, Nectar. De beperkte oplage was razendsnel uitverkocht en sindsdien wordt het als huisparfum gebruikt in de zes brand stores. Op grote algemene vraag wordt de geur opnieuw gelanceerd.

De concentratie parfum werd verhoogd zodat Nectar nu nog beter als een echt parfum kan ingezet worden. Het elegante flacon met goudopdruk kan nog steeds ingezet worden als mist voor home, body & linen.

Naast het parfum werd ook een luxueuze geurkaars ontwikkeld. De geur verspreidt zich rustig in de ruimte en doet je wegdromen. Voor de handgemaakte kaarsen wordt een unieke en zuivere was en een katoenen wiek gebruikt.

In beide creaties speelt vijgennectar de hoofdrol. Nectar neemt je mee naar Nathalie’s tweede thuis in Italië, waar alle vakantieherinneringen onlosmakelijk verbonden zijn met de geur van de vijgenbomen rondom de tafel waar familie en vrienden welkom zijn. Als een subtiele, zoete bries word je omhuld met de geur van vijgennectar, toetsen van mandarijn en sinaasappel. Sandelhout, tonkaboon en musk zorgen voor een warme avondgloed. 

Klik hier om de twee creaties te ontdekken:

https://www.nathalievleeschouwer.be/nl/new-collection/nectar-huisparfum

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter