NECTAR, fragrance mist voor A/part met Miglot Fragrance Lab

Nathalie Vleeschouwer & Miglot Fragrance Lab zijn één van de 20 gecureerde collabs van A/PART binnen het ambitieuze MODE 2.021 programma van het MoMu en Stad Antwerpen. 

Samen creëerden ze een fragrance mist in een beperkte oplage van 250 stuks die exclusief verkocht wordt in de Antwerpse flagship store van Nathalie Vleeschouwer en online van 4 tot 20 november.

In 10 jaar tijd creëerde Nathalie Vleeschouwer een universum met een herkenbare total look voor vrouwen en recent ook mannen. Naast mode, heeft Nathalie Vleeschouwer ook een grote affiniteit met geuren. De ontwikkeling van een eigen home geur, stond dan ook al langer op haar verlanglijstje.  Een geur waarin ze zich thuis voelt, om cadeau te geven en ook om de identiteit van de 5 Belgische brand stores te versterken.

Het ‘mode 2.021 Antwerpen’ project werkte als katalysator en Nathalie vond met Miglot Fragrance Lab de perfecte match om haar droom waar te maken. Miglot Fragrance Lab won in 2021 de Belgian Beauty Awards voor de categorie ‘Best Made in Belgium’ en is in Gent gevestigd, vlakbij de brand store van Nathalie Vleeschouwer.

Nathalie en haar man Jan bij Miglot

‘Een geur is het onzichtbare kledingstuk dat iedereen draagt’, toen parfumeur Kristof Lefebre deze gevleugelde woorden uitsprak, wist de ontwerpster dat ze juist zat. De eerste gezamenlijke creatie is een fragrance mist for body, home & linen, met vijgennectar in de hoofdrol.

NECTAR neemt je mee naar Nathalie’s tweede thuis in Italië, waar alle vakantieherinneringen onlosmakelijk verbonden zijn met de geur van de vijgenbomen rondom de tafel waar familie en vrienden welkom zijn.

Als een subtiele, zoete bries word je omhuld met de geur van vijgennectar en toetsen van mandarijn en sinaasappel. Sandelhout, tonkaboon en musk zorgen voor een warme avondgloed.  Het verhaal van een zomeravond die nooit over mag gaan.

Het gouden hand op de fles werd als een kostbaar juweel met de hand vervaardigd in het atelier van Nathalie Vleeschouwer in Antwerpen. Na verloop van tijd zal het onbehandelde metaal een natuurlijk patina krijgen. Nathalie ontwikkelde de geur samen met Miglot Fragrance Lab en de geur werd geproduceerd in hun laboratoria in Gent. Alle flessen werden met de hand geassembleerd en zijn stuk voor stuk uniek.

Kristof Lefebre van Miglot Fragrance Lab

 

Lees hier meer over A/part en de andere collabs: https://www.momu.be/nl/tentoonstellingen/a-part

NECTAR is exclusief te koop in de Antwerpse flagship store van 4 tot 20 november en zolang de voorraad strekt. Slechts 25 stuks zullen online verkocht worden (update 5/11 - 35 stuks extra aangevuld). 

 

Reacties
Dag Liselot, ze kwamen gisteren om 17u online, maar waren heel snel uitverkocht. In de winkel in Antwerpen zijn ze nog voorradig. We bekijken of we online nog kunnen aanvullen, maar met maar 250 stuks is de voorraad sowieso wel erg beperkt..
Suzan Harlange - 05 Nov 2021 - 11:49
Dag Herminka, bedankt voor je lieve reactie! De geur was gisteren op een paar uur tijd online al uitverkocht, maar we bekijken momenteel of we toch nog wat extra stuks online kunnen verkopen! Hartelijke groet, Suzan
Suzan Harlange - 05 Nov 2021 - 11:48
Leuk om horen, dankjewel :)
Suzan Harlange - 05 Nov 2021 - 11:46
Je vindt de link hier, maar het is al uitverkocht online, wel nog in Antwerpen te vinden. We bekijken of we online kunnen aanvullen ;)
https://www.nathalievleeschouwer.be/nl/women/nectar-fragrance-mist/
Suzan Harlange - 05 Nov 2021 - 11:46
Ze kwamen gisteren om 17u online, maar waren heel snel uitverkocht. In de winkel in Antwerpen zijn ze nog voorradig. We bekijken of we online nog kunnen aanvullen, maar met maar 250 stuks is de voorraad sowieso wel erg beperkt..
Suzan Harlange - 05 Nov 2021 - 11:44
Is nectar online nog te verkrijgen?
Ruytjens Liselot - 05 Nov 2021 - 09:30
Graag zou ik als klant vam de webshop een fles van de fragance mist aanschaffen . Ik ben heel benieuwd.

Met vr.groet
Herminka vam t veer
Kerkbuurt 59
9265LR suawoude (Friesland, NL)
Herminka - 05 Nov 2021 - 07:51
Wil graag de geur ervaren op mijn kledij v Nathalie. Heel benieuwd
Petit Marleen - 05 Nov 2021 - 01:20
ik kan NECTAR online niet vinden
Anneke Coppieters - 04 Nov 2021 - 20:22
Zijn er nog parfums te koop ? Please
Tientje-eggermont - 04 Nov 2021 - 16:57
Laat een reactie achter