Prints van eigen hand, collectie SS22 Bagno Paradiso

Ook dit seizoen werden alle prints in eigen huis ontworpen door Nathalie’s dochter Felix. Vertrekbron waren haar eigen ‘doodles’, bic- en potloodtekeningen die al jaren uit haar hand vloeien op onbewaakte momenten. De doodleprints hebben hierdoor een speels, haast naïef  en ongecompliceerd karakter. De bijhorende frisse kleuren werkten door in de keuze van stoffen en breigarens waardoor de gehele collectie als een zonnige lentewandeling aanvoelt.

Net zoals Nathalie deelt haar dochter de liefde voor botanische elementen en dit zien we duidelijk terug in zowel de doodleprints als de uitgepuurde bloemenprints. Ook inspiratie uit de architectuur is nooit ver weg bij het moeder-dochter duo. Haaks tegenover de naïeve figuratieve prints, staan de op het brutalisme geïnspireerde grafische prints, met sprekende namen als ‘blue bofill’ en ‘green umemoto’, waarin het nalatenschap van de architecten doorklinkt.

Op algemene vraag naar meer blikken achter de schermen, delen we graag een kijk op het proces achter het finale ontwerp.

Volg ook onze instagramaccount @nathalievleeschouwer voor nog meer video's en sneak peeks achter de schermen. 

Reacties
Weer speelse verfrissende collectie , leuk om de kleding te zien dragen door de thuis actrice!
Ik ben al jaren fan van je kledij Natalie, hopelijk volgt er nog een nieuwe parfum?
De nectar met vijgen geeft mij terug een vakantie in Italië….
Rita Verbruggen - 24 Feb 2022 - 11:58
Laat een reactie achter