HALLO, IK BEN NATHALIE.

 Ontwerpster, maar ook echtgenote, moeder van 3 kinderen en 2 honden, reizigster, natuurliefhebber, citytripper, zwemmer, fijnproever, …  

Ik geniet van het leven en wil dat ook uitstralen. Je goed in je vel voelen is essentieel. Een mooie jurk is meer dan een tweede huid, het is mijn instant feel-good-remedy.

Ben jij ook Nathalie? Welkom in onze wereld.DE COLLECTIE
 

De identiteit van de collectie valt samen met de spirit van Nathalie Vleeschouwer.
De rode draad die door de Belgische collectie loopt sinds 2011 is moeiteloze elegantie binnen een origineel palet van  kleuren, prints en stoffen.

Vlotte looks waar je elke dag naar teruggrijpt en uitkiest voor bijzondere momenten en de mooiste feesten. Nathalie Vleeschouwer weet als geen ander vrouwelijkheid en draagbaarheid perfect te verenigen in haar ontwerpen.

GESCHIEDENIS

 Nathalie Vleeschouwer kreeg mode al van thuis uit mee, haar vader was inkoper bij een kledinggigant en als kind deed ze al niets liever dan mee te gaan naar de grote kledingfabrieken. De Modeacademie in Antwerpen was de volgende logische stap, maar op 22-jarige leeftijd ruilde ze in 1990 de Academie in voor haar eigen lijn, Fragile, een zwangerschapscollectie, ongezien in die tijd.

Aangemoedigd door de bekroning met de Womed Award voelde Nathalie zich in 2010 klaar voor een nieuw verhaal, naast Fragile. Om het authentieke karakter van deze collectie te onderstrepen, kreeg deze collectie haar eigen naam, Nathalie Vleeschouwer.

HET FAMILIEBEDRIJF, NATALE

   Natale staat voor Nathalie, maar ook voor het Italiaanse woord ‘geboorte’.

In het familiebedrijf zijn 2 collecties ondergebracht: Fragile & Nathalie Vleeschouwer. Beide zijn de creatieve geesteskinderen van ontwerpster Nathalie Vleeschouwer. Het bestuur van Natale  is in handen van Nathalie zelf en haar man, Jan.

Dagelijks zijn een 40-tal mensen voor en achter de schermen actief, van patroonmaakster tot webmaster. Door zo min mogelijk werk uit te besteden, wordt ervaring gebundeld en zijn alle processen goed controleerbaar.

groep

WIE MAAKT MIJN FAVORIETE STUKS?

Nathalie Vleeschouwer is de hoofdontwerpster binnen een creatief team van stylisten, breidgoedexperten en een patroonmaakster. Elk ontwerp wordt van A tot Z door ons team uitgewerkt. We streven naar vertrouwensrelaties met al onze leveranciers en fabrikanten en daarin is transparantie essentieel. We bezoeken onze partners dan ook geregeld op de werkvloer, zodat we echt weten met wie we samenwerken.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Respect voor mens, milieu en maatschappij vormen een belangrijk onderdeel van de normen en waarden bij Natale. Onze producten worden gemaakt zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en met een eerlijk loon. Omdat het creatieve, het commerciële en het administratieve team onder één dak gehuisvest is in Antwerpen, blijft de impact op het milieu beperkt. Ook in de rest van de productieketen proberen we de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom houden we meer dan de helft van de productie nu al meer dan 20 jaar in België. De overige productie is hoofdzakelijk Europees.

 

 

 

Reacties
Bonjour Ninette, merci pour votre réaction! Nathalie n'a jamais travaillé pour Atmos fashion, mais vous pouvez toujours nous envoyer la photo. On vous souhaite une belle journée!
Suzan Harlange - 08 Mar 2021 - 14:41
Bonjour,
Et bien j'ai encore dans ma garde robe un ensemble acheté en 1990 !!!!!!!
Mais c'était la marque ATMAS fashion.
Je l'adore comme en 1990.
voulez VOUS UNE PHOTO ????????
c'est avec grand plaisir.
Cordialement
Ninette
Ninette Pisaneschi - 08 Mar 2021 - 12:05
Beste Lutgart,
hartelijk dank voor uw complimenten en feedback!
Het is mogelijk om op onze webshop te zoeken naar andere modellen in een bepaalde stof:
bij elk artikel staat een artikelcode. Als u hiervan de laatste codes kopieert en in de zoekfunctie (rechts bovenaan) ingeeft, dan krijgt u een overzicht van alle mogelijke modellen in deze stof.
Bijvoorbeeld: https://www.nathalievleeschouwer.be/nl/geruite-jurk.html
artikelcode NVW20D31-U4100-413. U neemt U4100-413 over en geeft dit in de zoekfunctie in en krijgt een mooi overzicht.
Bij gerelateerde producten onderaan een artikel vindt u ook suggesties die naar uw smaak zouden moeten zijn.
Hebt nog hulp nodig, stuur gerust een mailtje naar [email protected]
Hartelijke groet,
Suzan
Suzan Harlange - 14 Sep 2020 - 16:34
Beste,
Allereerst PROFICIAT met jullie mode voor vrouwen...sluit perfect aan met hoe ik door het leven wil gaan!!
Heb reeds geruime tijd veel interesse in jullie werk!
Ik heb wel een vraagje...bij het online bekijken van de collectie zou ik graag een overzicht hebben over welke verschillende kledingstukken uit een bepaalde stof word gemaakt.
Hou van jullie stoffenkeuze....dan koop ik iets en merk ik achteraf dat er van diezelfde stof een nog versies van....bv. blouses gemaakt zijn?!
Een extra optie in de website zou 'voor mij' erg interessant zijn?!
Ken natuurlijk de techniciteit er niet van hé....
Doe zo voort, van harte, Lutgart Van Gool
LUTGART VAN GOOL - 13 Sep 2020 - 11:05
Laat een reactie achter