Tweede capsulecollectie voor mannen

Aangemoedigd door het succes van de eerste capsulemannencollectie tijdens de eerste lockdown, besliste Nathalie Vleeschouwer een uitgebreidere mannencollectie te maken. Deze wordt verwacht in het voorjaar van 2021. 

Maar dan werd het land opnieuw in lockdown gezet in november en viel alles opnieuw stil. Weer zag Nathalie prachtige stoffen liggen bedoeld voor bijproducties die nooit zouden plaatsvinden, omdat de vraag in de gesloten winkels totaal was weggevallen.

Nathalie contacteerde het atelier in Antwerpen waar ze vast mee samenwerkt en al snel werd beslist alles op alles te zetten om toch aan het werk te blijven. Een tweede capsule mannencollectie kwam tot stand. Nog meer dan de vorige keer was de motivatie groot: de stoffen zouden niet verloren gaan én er werd extra werk gecreëerd in eigen land waardoor het atelier ook nu deze moeilijke periode zou kunnen overbruggen.

De capsulecollectie bestaat uit 2 stuks: een overhemd in verschillende wolkwaliteiten en een casual broek in 3 kleuren, stuks die onderling goed combineerbaar zijn. Die combinatiemogelijkheden zijn immers een van de zo gewaardeerde kenmerken van de ontwerpster. De stoffen werden gerecupereerd uit de vrouwencollectie, the twinning game is on again! 

     

    

De oplage is beperkt en kan niet meer bijgemaakt worden, snel zijn is de boodschap.

De collectie wordt vanaf 27/11 exclusief online verkocht op de webshop, zolang de voorraad strekt. 

     

Speciale voorwaarden tijdens het lanceringsweekend van 27/11/'20 tem 30/11/'20:

Koop 1 stuk uit de damescollectie + 1 stuk uit de mannencollectie en krijg 20% op het goedkoopste stuk!

Verras die lieve man in je leven dus, want wie geeft, wordt beloond ;-)

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter