Vacature: Sympathieke Verkoopmedewerker voor onze Brandstore in Antwerpen

Wij zoeken een

Sympathieke Verkoopmedewerker voor onze Brandstore in Antwerpen (4/5 of 5/5)

(Deeltijds – 4/5 of 5/5)

No nonsense with a twist. Nathalie Vleeschouwer is het lifestyle modelabel van de gelijknamige ontwerpster die aan het hoofd staat van het Antwerpse familiebedrijf.

De Belgische ontwerpster lanceerde haar collectie in 2011, de wortels van haar modehuis gaan terug tot 1990. Inspiratie komt uit alle windhoeken, maar wordt door Nathalie en haar creatief team gedistilleerd in het hoofdkwartier in Antwerpen. Doordat de ziel van de collectie onvoorwaardelijk verbonden is met de ontwerpster zelf, heeft de collectie een authentiek karakter en evolueert deze continu, net zoals Nathalie’s creatieve hersenspinsels.

Voor onze brandstore in hartje Antwerpen zoeken wij een enthousiaste en gedreven collega met een passie voor mode.

Flexibiliteit is een must, klantvriendelijkheid een vanzelfsprekendheid. Organisatorisch talent en zin voor verantwoordelijkheid vervolledigen ons wensenlijstje.

Als dit u op het lijf geschreven is, hebben wij voor u een leuke  baan in een gezond en groeiend bedrijf in de aanbieding.

Wij bieden een aangename werksfeer, een mooie werkomgeving, een enthousiast team en een aantrekkelijke collectie in een bedrijf waar ruimte is voor initiatief. Een competitief loon en extralegale voordelen vervolledigen het aanbod.

Ben jij onze kandidaat? Bezorg ons dan je motivatiebrief, vergezeld van je cv en eventueel foto.

Contactgegevens:

Katrin Bijnens

0032 3 202 50 79

[email protected] 

 
Reacties
Dag Katrin,

Dit weekend was ik, Martine van Immerseel te Antwerpen tijdens Stulp & Costa rommelmarkt .
Ik zag een aantal kledingstukken hangen en mijn oog viel direct op het Belgisch merk Nathalie Vleeschouwer . Na een mooie aankoop en in gesprek met een lieve dame, de dochter van Nathalie Vleeschouwer, kwam ik te weten dat jullie op zoek waren naar een verkoopmedewerker.
Na een grote glimlach en een sprong in de lucht, ben ik direct uw advertentie gaan opzoeken en wil ik me heel graag kandidaat stellen om jullie enthousiast team te komen versterken.

Met veel enthousiasme zal ik mijn cv doorsturen.

Met vriendelijke groeten,
Martine van Immerseel
Martine van Immerseel - 06 Jun 2022 - 08:19
Laat een reactie achter