Welkom, Fragile!

Met veel liefde stellen we jullie graag Fragile voor, Nathalie’s zwangerschapscollectie die vanaf nu verkrijgbaar is op de Nathalie Vleeschouwer webshop.

Zij die ons al een tijdje volgen, weten dat Fragile niet ‘nieuw’ is. Het is de eerste collectie die Nathalie ontwierp, waarmee ze startte in de jaren ’90 als ontwerpster, toen er letterlijk geen mooie kleding (laat staan mode!) te verkrijgen was voor zwangere vrouwen. Fragile heeft grenzen verlegd en het pad geëffend voor de Nathalie Vleeschouwer vrouwencollectie die ontstond in 2011.

Tot vandaag hebben we de twee collecties steeds apart voorgesteld, op aparte websites, in aparte brand stores en multibrand boetieks. Maar mode verandert en de laatste seizoenen voelen we dat er positieve synergie is tussen de twee collecties. Zwangere vrouwen kopen niet alleen maar zwangerschapskleding en voelen zich vaak ‘verloren’ tussen zwangerschapsmerken en zwangerschapswinkels waarmee ze nog geen band hebben, maar nodig hebben om praktische redenen.

Fragile is van een bekende ontwerpster en met dezelfde herkenbare stijl, elegantie en comfort als de vrouwencollectie, maar aangepast aan het zwangere lichaam. En het laat zich perféct combineren met de Nathalie Vleeschouwer collectie.

Dus we zijn heel blij dat we jullie vanaf nu de 2 collecties samen kunnen aanbieden op dezelfde website. Fragile staat zusterlijk naast ‘women’ en ‘men’, nog een stapje verder in het inclusieve universum van Nathalie Vleeschouwer.

Fragile wordt voor 95% geproduceerd in Antwerpen in beperkte oplage. De voorraad is hierdoor beperkt, maar je hebt dan ook een duurzaam én exclusief stuk in handen.

Naast het online aanbod, vind je de Fragile brand store naast de Nathalie Vleeschouwer flagship store in de Kammenstraat in Antwerpen. Ook daar kan je al veel mixen & matchen met de 2 collecties. Het aanbod online en in de winkel komt voor 90% overeen.

Reacties
Snuisteren tussen de kleding - bij zowel de Fragile- als Nathalie Vleeschouwer-shop - is heel fijn, ... nu ook samen online. Een leuk initiatief!
Linda - 02 Sep 2021 - 11:40
Laat een reactie achter