Campaign AW18

Een gevarieerde collectie met als rode draad zachte texturen in een warm kleurenpalet. Botanische prints worden afgewisseld met monocolorlooks, met onderling eindeloze combinaties.

Gelukkig is het seizoen lang genoeg om deze 5 highlights van de collectie uit te testen!

 

De monocolor look

Ga voor een volledige look in één kleur. Laat de kleur spreken, de aparte stuks zullen hierdoor nog beter tot hun recht komen. Ga in je keuze eens voor een andere kleur dan zwart of blauw, waarom niet geel of wit? Opvallend en stijlvol.

 

Fluweel all-the-way

Fluweel is hét materiaal van dit seizoen. Het dunne fluweel werd gekozen om te bedrukken met verschillende prints. Bloemenprints die eigen zijn aan de signatuur van het merk, maar ook verrassende slangenprints en dierenmotieven doen hun intrede. Voor de effen kleuren koos Nathalie voor dikker ribfluweel voor extra diepte en textuur. Er werd gekozen voor erg kwalitatieve materialen in katoen of viscose met een beetje stretch, waardoor het ribfluweel prachtig soepel valt.

 

Botanische prints

Een vogeltje dat tussen groene en gele bladeren komt piepen, anjers in herfstkleuren of krokussen die de nakende lente aankondigen… een botanische print is zoveel meer dan bladermotieven. Laat je verrassen door de prachtige natuurtaferelen wanneer de echte natuur haar winterslaap houdt.

 

Kostuums & pyjama’s

Nathalie Vleeschouwer heeft een persoonlijke voorliefde voor stoere blazers in een full-look met bijhorende broek voor het kostuumeffect. De perfecte pasvorm geeft een zelfverzekerd figuur. Favoriet is het pak in bordeaux of cobalt met iriserende palmprint. Naast deze krachtige outfits, staan de zachte pyjama-looks. Uitgewerkt in glanzend zwart of blauw satijn zou je er na een feestje na het uitdoen van je hoge hakken zo mee in bed willen kruipen, zo comfy zijn ze!

 

Zacht breigoed

Niets zo belangrijk in je najaarsgarederobe als enkele zalig zachte gebreide truien en vesten om je heel de winter warm te houden. In de collectie vind je onder andere alpacawol gebreid in België, geborsteld mohair gebreid in Italië, … Allemaal om ter zachtst en in de mooiste kleuren.