NECTAR - fragrance mist, collab met Miglot voor A/part

€59,00
Niet op voorraad
Artikelcode NVAW21-NECTAR
NECTAR is een fragance mist voor 'home, body & linen'. Met vijg in de hoofdrol, een geur die een persoonlijke betekenis heeft voor Nathalie. Exclusieve collab met Miglot Fragrance lab voor A/part, project van het MoMu en Flanders DC. Lees meer onderaan.

This product is available in the following variants:

Collectors item - 250 stuks, exclusief verkrijgbaar online & in de brand stores.

Cosmetica kan niet geruild worden. 

 

NECTAR neemt je mee naar Nathalie’s tweede thuis in Italië, waar alle vakantieherinneringen onlosmakelijk verbonden zijn met de geur van de vijgenbomen rondom de tafel waar familie en vrienden welkom zijn.

Als een subtiele, zoete bries word je omhuld met de geur van vijgennectar en toetsen van mandarijn en sinaasappel. Sandelhout, tonkaboon en musk zorgen voor een warme avondgloed.  Het verhaal van een zomeravond die nooit over mag gaan.

Deze geur kwam tot stand in samenwerking met Miglot Fragrance Lab, het enige parfumhuis van België en winnaar van de Belgian Beauty Awards in de categorie 'best made in Belgium'. 

Het gouden hand op de fles werd als een kostbaar juweel met de hand vervaardigd in het atelier van Nathalie Vleeschouwer in Antwerpen. Na verloop van tijd zal het onbehandelde metaal een natuurlijk patina krijgen. Nathalie ontwikkelde de geur samen met Miglot Fragrance Lab en de geur werd geproduceerd in hun laboratoria in Gent. Alle flessen werden met de hand geassembleerd en zijn stuk voor stuk uniek.

Lees meer over het ontstaan van de collab op onze blog: https://www.nathalievleeschouwer.be/nl/blogs/stories/

Nathalie Vleeschouwer & Miglot Fragrance Lab zijn één van de 20 gecureerde collabs van A/part binnen het ambitieuze MODE 2.021 programma naar aanleiding van de heropening van het MoMu in Antwerpen.  A/part liep van 4 tot 20 november '21 in Antwerpen.

Lees meer over A/part hier: https://www.momu.be/nl/tentoonstellingen/a-part