Internationale vrouwendag 2024

Met trots werken we elke dag met ons voornamelijk vrouwelijke team voor vele vrouwen: jullie! 

 

Vandaag brengen we een shout-out aan alle vrouwen,
in alle vormen en maten
 - want Nathalie Vleeschouwer ontwerpt voor iedereen

 

Vanaf nu vind je - naast onze prachtige professionele modellen - foto’s van ons team op de webshop. Van XS tot XXL, van twintigers tot vijftigers. 

 

Met deze inclusieve beeldtaal willen we jullie inspireren. Meer gezichten, diverse lichaamstypes, verschillende leeftijden - allemaal stralend in onze Nathalie Vleeschouwer outfits. 

 

Let’s celebrate fierce feminity.
Niet enkel vandaag, maar elke dag!
SHOP ONZE FAVORIETE OUTFITS

Elisabeth

office manager - 30

-"Ik ga voor deze broek en blazer in luipaardmotief. Supercomfortabel, maar ook een echt statement. Een typische Nathalie Vleeschouwer-look: vrouwelijk, elegant en super comfortabel."

Nadine

shop manager - 56

-"Deze outfit ademt pure, zomerse elegantie en geeft me een gevoel van vrijheid. Puur, omwille van de stoffen. Zomers, dankzij de kleurencombinatie. Het hoeft bovendien niet altijd een kleedje te zijn om elegant te zijn. Dankzij de uitstekende fitting van de broek voel ik me hier super in."

Maya

knitwear & product developer - 48

-"Ik kies graag voor natuurlijke materialen - katoen, linnen - en intense kleuren. Iedereen weet dat ik graag donkerblauw draag, maar ook daarin heb je zo veel verschillende tinten en schakeringen. De pasvorm, kleuren, structuren en materialen - allemaal draagt het bij tot de ideale outfit."

Tessa

sales representative - 28

-"Dit is mijn favoriete outfit omdat de broek bij werkelijk àlles mooi is en de print van de trui vind ik heel bijzonder. Ik voel me hier heel goed in. Volgens mij de kwaliteiten van een Nathalie Vleeschouwer-look: mooie kleuren, verschillende texturen en mooie fits van de broeken."

Hanka

production manager - 29

-"Deze top is in midnight blue - het mooiste blauw dat er bestaat. De broek is in een shiny stof die van zilver naar goud vloeit wanneer je beweegt - dat vind ik echt geweldig."

Lieve

retail manager - 47

-"Deze broek is mijn favoriete stuk - supervrouwelijk maar ook een tikje rock 'n roll. Daar hou ik wel van."

Katrin

Chief operational officer - 42

-"Deze combinatie kan zowel casual als feestelijk gedragen worden. Ik hou van die mix tussen casual en stijlvol. Steeds met een twist, nooit saai. Een goede outfit is voor mij comfortabel, tijdloos en elegant."